måndag 11 december 2017

171211 nr 1127 

Stötesten 
Akryl på platta, 15x15 cm 

Trots att han var from och trägen
råkade han under vägen
på ett hinder, vitt och brett
som han inte förutsett.
Äntligen finns skäl att rasta
tänkte han och vägra hasta.

3 kommentarer:

 1. Jamen!!! Har du öppnat din blogg för kommentarer igen efter minst sex månader utan funktionen!!!????? Jättekul tycker jag, då jag i stort sett dagligen följt dina inlägg utan att kunna kommentera nå't.
  Vet ju inte ens hur det gick för dig på utställningen i Stockholm i
  våras. Hur gick det? Bra, mycket bra antar jag:-)
  Välkommen tillbaka! Å din tavla är som alla dina tavlor helt fantastisk!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att du märkte att kommentarsfunktionen kommit tillbaka. Jag tackar för att du är vaken och inte har tröttnat på mig och min blogg. Själv hade jag ingen aning om att den nu var mer levande igen. Har försökt fixa till den åtskilliga gånger men inte lyckats. Nu var det nog någon månad sedan sist. Men plötsligt händer det. Kanske läge att köpa en trisslott.
   Utställningen i Stockholm var en kul upplevelse. Jag sålde inte så mycket men det gav en del kontakter och nyttig erfarenhet. Sedan dess har det blivit en mässa i Malmö som inte heller förde med sig någon större försäljningssuccé. När jag packade mina väskor och for över till New York i november gick det emellertid betydligt bättre och många var köpsugna. Att ställa ut över där var också en rolig upplevelse så jag ångrar verkligen inte att jag vågade lämna komfortzonen.

   Radera
 2. Måste infoga, att jag genom BP erfarit att det går att kommentera på din blogg igen!
  Nej, jag har ju läst och ibland kommenterat på dina Instagram och Facebookinlägg, så jag har inget "missat" men det kändes trist att din blogg konstrade. Så jag tog den ur vänlistan, faktiskt.
  Underbara bilder, och så jättekul att det gick fint där i USA!!!
  Kramkram, Gerd

  SvaraRadera