torsdag 24 december 2015

151224 nr 409 


Stilla natt 
Akryl på platta, 20x20 cm

När kvällen kom de lämna köket, 
smet iväg från disk och stöket. 
Tog med kaffe och likör
ut till plats där ingen stör. 
Gjorde snöänglar och mös,
drack en slurk ifall de frös.

6 kommentarer:

 1. Hahaha! En underbar tavla - en av dina bästa jag sett faktiskt! Å om det är du som smög iväg från disk och stök och målade den här suveräna tavlan så är du en väldigt smart tjej:-)

  God Jul på dig förresten!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Stort tack. Nej, likören fick jag allt hoppa över. Istället lämnade jag disken och smög iväg för att jobba nattskift. Men vad gör det, här finns ju ingen snö att göra änglar i. Att göra dem i lera blir liksom inte samma sak.
   God fortsättning!

   Radera
 2. Vilken julklapp att få för kropp och själ! Jag njuter denna läckerhet till mitt morgonte! Underbart ha dig i bloggkretsen Ulla Maria! En ynnest! Ymnig ynnest!
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack gulle dig. Är innerligt glad att få ingå i din bloggkrets.
   Varma kramen!

   Radera
 3. Jag har besökt ditt första inlägg till det sista i december 2014. "Varför skulle jag måla och hur - Suberb sväng (du är på golfbanan med din sambo) - Mycket fantastisk man kan göra med färg - kladd och stänk"
  Under ytan, Finn 5 fel, QIP, Lättflyktigt, Rimfrost och Fågel Fenix är några av de jag fäste mig vid. Dina texter om ditt målande blandat med ditt jobb gillade jag och kände igen mig i. Staffliet står framm och trådkorg på hjul är fyllda av färger, dessutom fick jag en packe med akrylfärger med härliga nyanser att stryka på duk av mina barnbarn.
  Tack så mycket för det du delade!
  Inspira kram :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj, oj, oj. Själv har jag inte tittat tillbaka. Om jag gör det får jag se till att välja en dag när jag känner mig stark och den inre kritikern har tagit kompledigt. Har för mig att titeln Finn 5 fel kom eftersom jag själv fann betydligt fler och att QIP var om någon utbildning vi hade på jobbet och jag försökte komma på vad förkortningen stod för. Tror att samtliga mina gissningar var fel.
   Välvald present du fick från dina barnbarn. Så härligt med gåvor som man kan ha så mycket roligt med.
   Kreativ kram!

   Radera