160530 nr 567
Akryl på platta, 15x15 cm
Det är intrikat dilemma
när man söker att bestämma
färg och form på etiketten
ifrån konserveringsjätten.
Skall man ärligt informera
eller vagt associera
till naturens egna frukter
upp på dessa fejkprodukter.
Det är intrikat dilemma
när man söker att bestämma
färg och form på etiketten
ifrån konserveringsjätten.
Skall man ärligt informera
eller vagt associera
till naturens egna frukter
upp på dessa fejkprodukter.
Tavlan går stick och stäv mot dikten här tycker jag, vilket ju så klart var din avsikt. Tavlan är vacker, fejkprodukter inte.
SvaraRaderaFörsök att sälja tavlan till Brämhults;-)
Kul att du gillar målningen. Tanken på apelsinmarmelad dök upp när jag funderade på vad jag skulle skriva. Såg emellertid ingen direkt koppling och spånade vidare runt det.
RaderaFår ta och höra av mig till någon konserverare. :)
Svar: Japp!!! Du älskar också serien "Mordet i paradiset" alltså. Synd att det var sista avsnittet i helgen. Älskar serien som nog är en aningen à la Miss Marple, men ändå. Gillade den första inspektorn bättre än den nuvarande, fast den nuvarande är snyggare;-)
SvaraRaderaBritterna har en, i mitt tycke, fantastisk förmåga att i tilltalande miljöer göra trivsam och smårolig underhållning av mord. Tycker precis som du att den första inspektören var snäppet bättre än sin efterträdare.
RaderaUnderbar tavla. Höst. Innemys med bok, en kopp te och rostad macka med marmelad utan stora apelsinskalsbitar.
SvaraRaderaRoligt att tavlan ger mysiga associationer. Rostat bröd med marmelad har klar mysfaktor och jag föredrar den precis som du utan stora skalbitar.
RaderaHöstens färger är sköna
SvaraRaderajämfört med vårens skarpt gröna
Våren pockar mera på
mens hösten oss sakta nå.
MarmeladKram ♥
(har nyss gjort egen fikonmarmelad)
Du prickar in det fint där. :) Våren är mer pockande medan hösten bjuder på lugn, mättnad och mys.
RaderaFikonmarmelad låter mycket gott.
VårmysKram!
Kul titel på denna fina tavla!
SvaraRaderaMannen och jag diskuterade häromdagen hur nyttigt det var att äta lättsockrade produkter. Där fanns en del andra ämnen som ersatte sockret, föga trevliga att läsa.
Kramar Karin
Tackar, kul att du gillar.
RaderaTror personligen att vi mår bäst av att äta så naturlig mat som möjligt och har en känsla av att även många matproducenter gör det eftersom de inte gärna talar så mycket om konstiga tillsatser.
Varm kram!