onsdag 20 juli 2016

160720 nr 618 

Jaktmark 
Akryl på platta, 20x20 cm 

Ingen Pokemon hon hittat 
trots hon i mobilen tittat. 
Matt och vilsen i det gröna 
satte hon sig ner och stöna,
sånt här besvär hon aldrig haft 
när hon spelat World of Warcraft.

8 kommentarer:

 1. Hahaha! Du är helt underbar! Vilken dikt och så himla klockren. Maken hälsar att han har hela manualen för World of Warcraft någonstans och är tacksam att det är en "hon" i din dikt och ingen "han", för han har aldrig spelat spelet. Inte jag heller för den delen:-))))))

  SvaraRadera
  Svar
  1. Att ha hela manualen tyder på att din make är betydligt mer på banan vad det gäller spel än vad jag är. :-) Sedan sonen flyttade hemifrån har jag blivit om möjligt ännu mer okunnig. Har en viss hum om vad olika spel går ut på men mer är det inte. Känns inte heller som att jag har någon tid över för det.

   Radera
 2. En härligt "gräslig" målning!
  Och i den ser jag donnan, hon dansar där i mitten
  och säger "tack för titten"
  hennes mål fick aldrig nån Pokémon strålning
  Nej, ska du på jakt
  ta dig bättre i akt.

  JohnBlundsJaktmarksKram ♥

  SvaraRadera
  Svar
  1. Här dansar orden glatt, inte gör det då nåt att, hon ej i Pokemon fått fatt. Jag tackar för de sköna, ord du satt på allt det gröna.

   Hittaframkram

   Radera
 3. Haha, älskade texten (och bilden med).
  Alla är ju totalt tokiga numera i spelet. Jag väljer i nuläget att inte prova men vem vet, jag kanske också åker dit?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så kul att du tyckte om det. Väljer liksom du att inte pröva just nu. Tror det ligger mycket i att man som du skriver "åker dit" om man testar. Kan tänka mig att det är lätt att bli väldigt biten och lägga massor med tid på det om man väl börjar.

   Radera
 4. Ett aktuellt tema, med aktuella färger, sköna och gröna!
  Vill hålla kvar det intensivt gröna lite till, trots att jag såg gula blad singla ner från björkarna i förra veckan, när det blåste lite extra.
  Kul med denna färgnyans på tavlan, den använder du inte så ofta. Vet du vilken färg/färger du använder mest? För mig är en Ulla Maria tavla i olika nyanser av grå/blå med ev inslag av rost/brun/röd.
  Kramar Karin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller med dig fullständigt i viljan att hålla kvar det gröna ännu ett tag. Det är så livgivande i naturen nu. Börjar känna att det är på väg mot sensommarens mättnad vilket i och för sig också är vackert och härligt. Att leva med årstider är fantastiskt (även om västkustvintern gärna hade fått kortas ned en det till förmån för de andra årstiderna).
   Roligt det du skriver om mina val av färger. Det märks att du är en trogen bloggbesökare (något jag tackar väldigt mycket för) och att du känner mina preferenser väl vid det här laget. Ofta hamnar jag där med de grå/blå och så tänker jag att idag får jag se till att det blir något annat.
   Kramar

   Radera