lördag 26 december 2015

151226 nr 411 


Paketlösning 
Akryl på platta, 20x20 cm 

Strikta regler, raka led 
såg han ej som önskvärd sed. 
Så om snörrät ordning råda 
lämnar han sin lilla låda, 
hoppar ut som tvära gubben 
ifrån obstinata klubben.

8 kommentarer:

 1. Hm hm ... tack för alla ansikten som fanns i paketen i fin färger - obstinata klubben :-) paket med guld ser jag också - det delar vi ut till behövande!
  Annandagskram.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att du såg ansiktena (heter det så?).
   Fortsättningskram

   Radera
 2. Hej igen! Härliga tavlor och texter som jag nu tagit del av när värsta julstöket har lagt sig! Alltid lika underfundigt och skojigt att titta in här! Kram och god fortsättning på julhelgen

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hoppas julen varit härlig. Kul att se dig tillbaka.
   Kram och god fortsättning.

   Radera
 3. Här har du ändrat "stil" = du behärskar nog det mesta! Åsså finnst det ju något som heter "betraktarens ögon". Å om jag inte hade läst rubriken och din dikt så hade jag tolkat tavlan som en "skyline" med skyskrapare. Med andra ord så eggar dina tavlor min fantasi eller föeställningsförmåga.

  Fråga: Du målar alltså 365 tavlor per år, vilket ju är helt fantastiskt. Men var hänger du upp dom? Har du ett "utställningsrum" hemma hos dig, eller hamnar tavlorna i kartonger eller...???

  SvaraRadera
  Svar
  1. Behärskar vet jag inte, men det är roligt att prova på lite olika saker. Ser det som en av fördelarna med det lilla formatet.
   Något utställningsrum har jag inte. Har de senaste tavlorna framme i rummet där jag sitter och målar medan resten står undanställda i väntan på bättre tider.

   Radera
 4. Här hittade jag en ny blog! Mycket kreativitet, både i ord och bild!
  Härligt, och jag återkommer gärna!
  Välkommen till mig!
  Kram Karin
  http://pixelmojan.se

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så roligt att du hittat hit. Har hunnit med en snabbtitt på din hemsida som var inbjudande. Jag återkommer och tittar närmare så snart jag har mer tid till förfogande. Nu är det dags för mig att ila iväg till arbetet.
   Kram och mycket välkommen!

   Radera