fredag 17 juni 2016

160617 nr 585 

Efterglöd 
Akryl på platta, 15x15 cm

Det var klackarna i taket, 
glitter, glam och nästan naket. 
Dygnet runt i dagar fyra 
 pågick denna glädjeyra.
Sedan fick det faktiskt räcka 
och blev dags för stilla vecka.

8 kommentarer:

 1. Ja, Gud vilket partaj
  man kunde bli skraj
  Festen höll väl på till tolv
  och sopade alla golv
  Men glöden och vinet fanns
  så då gick det väl som en dans.

  EfterglödsKram ♥

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det här med växling mellan stillhet och fest är väl också något för dig. :-) Pilgrimsvandring ena veckan och vin- och sparrisresa andra veckan. Det är gott att bejaka livets olika former.
   Livsglödskram

   Radera
 2. Din tavla visar då absolut inte den stilla veckan om man säger så, utan mera Nyårsafton. Tavlan är helt suverän - igen och igen och igen...

  Benidorm by night skulle jag säga, helt klart:-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Stort tack! Kanske är det mitt undermedvetna som gärna vill byta ut natten på fabriken och hellre befinna sig i Benidorm. Känns inte helt fel. :-)

   Radera
 3. Oj, det var färgprakt så det sprakar. Kan behövas här en dag som denna när regnmolnen hänger tunga. Kanske lite långsökt med skymtar inte jultomten lite där bakom?

  Det var en fest som heter duga; i fyra dagar! Själv kommer jag senare i sommar att också festa loss i nästan fyra dagar. Jag tänker på Urkult som är en folkfest från torsdag till söndag. Glitter, glam och nästan naket finns det där inte mycket av med däremot naturen, musiken, människorna och god mat. Som jag längtar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Måste korrigera lite: nakenbad i forsen och älven är en inte alltför sällsynt företeelse på Urkult.

   Radera
  2. Inte omöjligt, vem vet vad jultomten har för sig så här när det är lågsäsong i hans bransch.

   Låter som en väl så trivsam kombo med natur, musik, människor och mat. Ett nakenbad i älven låter synnerligen avkylande och uppfriskande. Kanske ett bra sätt att få tillbaka skärpan och orken under fyra dagars festligheter. :-)

   Radera
 4. Spännande målning. Jag ser inte bara fest utan också dramatik, nästan smärta. Det verkar definitivt ha gått vilt till.

  SvaraRadera