lördag 16 april 2016

160416 nr 523 

Idétorka 
Akryl på platta, 20x20 cm

Sex små kuber på en slätt
gör det inte särskilt lätt
att välja vilken låda
 vi nära ska beskåda.
Finns här överhuvudtaget
nåt av intressanta slaget?

14 kommentarer:

 1. Jo, tavlan:-)

  Å vet du vad!? Husen på tavlan påminner mig om en artikel i lokalblaskan idag. Där visades nämligen upp ett Attefallshus på 28 kvadratmeter på någon tomt i Täby. Å lådan hade sålts för 1,75 miljoner kronor...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Location, location, location. Ute på småöarna här kan man knappt få en friggebod med tomt stor nog att går runt huset för några miljoner medan man t ex mitt på Orust kan få en 7-rums villa med rejäl tomt för samma eller mindre pengar.

   Radera
 2. Visst finns här intressanta saker att beskåda! Jag ser ett fält med korsande vägar och hus i horisonten... det svåra är att välja vilken väg jag ska välja...
  Önskar dig en fin söndag - hoppas solen lyser på dig också :)
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gott att läsa att det inte bara är jag som har svårt att välja. :)
   Här dök solen upp en stund mellan rätt svarta och hotande moln och då skyndade jag ut för att se vad som hänt sedan i fredags.
   Kramen

   Radera
 3. Jodå, här finns intressanta saker!
  Direkt fick jag "De tre bockarna Bruse" i huvudet, när jag såg lilla, mellanstora och stora husen och vägarna dit (broar).
  https://musikochramsor.wordpress.com/2011/06/14/bockarna-bruse/
  Roligt att bli lite barnslig.

  En annan tanke jag får är att mittenhuset är ett jordbruk med tillhörande hus. Ovisst varför ena vägen korsar den andra.

  SkyltSöndagsKram ♥

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mycket härliga idéer. Tänk om jag hade tänkt på det. Kom antagligen bort mig på de konstigt korsade vägarna.
   Brusande kram!

   Radera
 4. Det nyfikna tar överhand. Väljer den högra vägen, går över den ungerska pustan, och kommer till två små pittoreska hus. På andra sidan ligger den mest bedårande lilla sjö, man kan tänka sig.
  Kram Karin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för att du inspirerar och leder mig till vatten som kan avhjälpa torkan.
   Kramen

   Radera
 5. Just det där är intressant. Det är lätt att dra slutsatser om något man sett på håll eller vara sett fasaden på. Men det är först när man tar en titt på insidan som man får veta sanningen. Slutsatsen är att kuberna på slätten kan innehålla många spännande ting. Cool målning!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kan vara spännande att inte veta. Då kan man fylla dem med massor av spännande ting. Kul att du gillar målningen. Tack.

   Radera
 6. Idetorkan är lysande i sina kubhus i landskap som rymmer så mycket förutom kuberna ... Och jag kommer se in i alla kuberna och se ut av dem också för då ändras ju perspektivet och det är intressant!
  Kubkram vidsträckt 😇

  SvaraRadera
  Svar
  1. Klokt. Inifrån och ut - utifrån och in, visdomen ökar med perspektiv.
   Rymlig kram!

   Radera